נוגה- שיאצו ושיקום תנועתי אורטופדי
  • דף הבית
  • נעים להכיר
  • מה קורה בטיפול?
  • מטופלים ממליצים
  • מחירים ושעות פעילות
  • מידע שימושי
  • נהיה בקשר

מצרכים:
3-4 כוסות אספרסו כפול ארוך (לפי מידת הסמיכות הרצויה אני משתמשת ב 4 כוסות).
4 כפיות קקאו איכותי (אני משתמשת ב100% קקאו של ולרונה)
1 מיכל קטן שמנת מתוקה  10%-15% 
200 ג' שוקולד בלגי איכותי (אני משתמשת במטבעות פרויבל 73%)
1 מיכל חלב מרוכז
1 כוס וודקה (200 מ"ל)
1 כפית תמצית בננה/תפוז (מה שאוהבים)
1/4 כפית תמצית וניל (לא חובה)
1/4 כפית תמצית שקדים (לא חובה)


הוראות הכנה:

להכין ארבע כוסות אספרסו בכל כוס לערבב כפית קקאו עד המסה.
בסיר קטן לערבב שמנת ושוקולד, להוסיף באיטיות את כוסות האספרסו עם הקקאו ולערבב עד המסה, במידת הצורך לחמם טיפה על אש קטנה עד המסת השוקולד בלבד.

בבלנדר להכניס כוס וודקה, חלב מרוכז ואת התמציות + תערובת השמנת שוקולד אספרסו ולערבל במשך דקה.

בהנאה!!

מתכון מאת אור בן נתן www.stayhere.co.il


Powered by Create your own unique website with customizable templates.